Privacy Policy 
Privacy Policy

Δημοσίευση: 22/05/2021

Τελευταία Ενημέρωση: 22/05/2021

 

 

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της DMU, η οποία είναι εγκατεστημένη στη διεύθυνση www.dmu.gr.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο DMU χρησιμοποιεί τα προσωπικά σου δεδομένα που συλλέγει όταν χρησιμοποιείς την ιστοσελίδα της: τον τρόπο με τον οποίο τα συλλέγει, τον τρόπο που τα μεταφέρει και το χρονικό διάστημα που τα επεξεργάζεται.

Επιπλέον περιγράφει ποια δικαιώματα έχεις και τον τρόπο που μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας αν έχεις απορίες σχετικές την επεξεργασία των δεδομένων σου.  

Δικαιοπάροχος της παρούσας ιστοσελίδας είναι η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία Κωνσταντίνος Μήτσουρας και τον διακριτικό τίτλο DMU , με έδρα την οδό Κρυστάλλη 7, Μαρούσι, Αττική, ΤΚ 15126, Ελλάδα, ΑΦΜ: 174926054, ΔΟΥ Αμαρουσίου (στο εξής αναφερόμενος ως «DMU», «εμείς», «εμάς», «μας») ο οποίος επίσης τη διαχειρίζεται.

Γνωστοποίηση

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγει η DMU όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα www.dmu.gr (παρακάτω «η ιστοσελίδα), επισκέπτεσαι άλλες σχετικές ιστοσελίδες (παρακάτω “subdomains”), χρησιμοποιείς άλλες υπηρεσίες που παρέχει η DMU ή επικοινωνείς μαζί μας με οποιοδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), τηλεφώνου, υπηρεσίας μηνυμάτων (messenger), ή οποιουδήποτε άλλου μέσου. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξηγεί επιπλέον τον τρόπο που μπορείς να ελέγξεις τις πληροφορίες που συλλέγουμε, τον τρόπο που θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές και τον τρόπο που μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας. Το παρόν έγγραφο περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε τα προσωπικά σου δεδομένα.

Η πρόσβαση και η χρήση αυτής της ιστοσελίδας έχει ως προϋπόθεση την αποδοχή και τη συμμόρφωσή σας με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, η οποία ισχύει για όλους τους επισκέπτες που επισκέπτονται ή χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα. Σε περίπτωση διαφωνίας σας ή επιφύλαξης σας για μέρος ή για το σύνολο των παρόντων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: α) μέσω της Ενότητας «Contact» με θέμα «Προσωπικά Δεδομένα», β) με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση customers@dmu.gr με θέμα «Προσωπικά Δεδομένα» ή γ) με συστημένη γραπτή επιστολή στη διεύθυνσή μας. Η επικοινωνία και η ενημέρωσή μας για όποια τυχόν διαφωνία ή επιφύλαξή σας πρέπει να γίνει πριν την πλοήγησή σας ή τη χρήση των Υπηρεσιών μας ή την πραγματοποίηση παραγγελίας παροχής υπηρεσιών, άλλως η αποδοχή όλων των Όρων και Προϋποθέσεων από εσάς είναι ανεπιφύλακτη.

Δεδομένου ότι η παρούσα Πολιτική Απορρήτου επηρεάζει τα έννομα δικαιώματά σου και τις νομικές σου υποχρεώσεις, σε συμβουλεύουμε να σταματήσεις να περιηγείσαι και/ή να χρησιμοποιείς την ιστοσελίδα της DMU, στην περίπτωση που διαφωνείς με αυτήν, καθώς και με τις ενδεχόμενες αναθεωρήσεις της.

Η πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας έχει ως επιπλέον αναγκαία προϋπόθεση την αποδοχή εκ μέρους σου καθώς και την συμμόρφωσή σου στους Όρους και Προϋποθέσεις της DMU. Οι Όροι και Προϋποθέσεις μας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του παρόντος Σημειώματος Πολιτικής Απορρήτου και ενιαίο με αυτήν σύνολο. Οι Όροι και Προϋποθέσεις μας περιγράφουν τους κανόνες και όρους σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας και την παροχή υπηρεσιών από την DMU. Σε παρακαλούμε να διαβάσεις προσεκτικά τους Όρους και Προϋποθέσεις, πριν χρησιμοποιήσεις την ιστοσελίδα μας.

Τι εξηγεί η Πολιτική Απορρήτου

Η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί:

Όριο ηλικίας

Δεν έχουμε σκοπό να συλλέξουμε κανένα προσωπικό δεδομένο από ανηλίκους.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσεις την ιστοσελίδα της DMU και να μας αποκαλύψεις προσωπικά σου δεδομένα, πρέπει να μας επιβεβαιώσεις ρητά ότι είσαι μεγαλύτερος από 16 ετών. Αν είσαι μικρότερος από 16 ετών πρέπει είτε να αποφύγεις να μας αποκαλύψεις προσωπικά σου δεδομένα, ή να ενημερώσεις τους γονείς ή κηδεμόνες σου σχετικά με την Πολιτική μας Απορρήτου και να συναινέσουν εκείνοι για λογαριασμό σου.

Όσοι εκτελούν γονεϊκά καθήκοντα οφείλουν και είναι οι μόνοι υπεύθυνοι να προστατέψουν τους ανηλίκους από την πρόσβαση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων κατά τη χρήση ιστοσελίδων που απευθύνονται σε ενήλικες.

Σε καμία περίπτωση δεν απευθύνεται η ιστοσελίδα μας για χρήση από ανηλίκους μικρότερους των 13 ετών.

Ποιος συλλέγει τα προσωπικά σου δεδομένα;

Υπεύθυνος για την συλλογή των προσωπικών σου δεδομένων είναι η DMU, η οποία δεν πρόκειται να τα μοιραστεί ή να τα δώσει προς χρήση σε κανέναν που δεν αναφέρεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Αν έχεις απορίες, σχόλια ή αιτήματα σχετικά με τη διαδικασία συλλογής προσωπικών δεδομένων ή σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, σε παρακαλούμε να μας στείλεις μήνυμα στο customers@dmu.gr με θέμα «Προσωπικά Δεδομένα».

Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε;

Όταν επικοινωνείς μαζί μας:

Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που συμπεριλαμβάνεις στη φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας ή που μας αποκαλύπτεις με άλλους τρόπους όπως πχ. Προφορικά (τηλεφωνική συνομιλία) ή εγγράφως (πχ email ή μήνυμα οποιασδήποτε μορφής). Συλλέγουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σου, το email σου, τον αριθμό τηλεφώνου σου και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μας παρέχεις εσύ.

Όταν κάνεις αίτηση για εργασία:

Όταν στέλνεις αίτηση για να συμμετάσχεις στην ομάδα μας, συλλέγουμε πληροφορίες από το βιογραφικό σου καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μας παρέχεις, εγγράφως ή προφορικά.

Όταν συμπληρώνεις τη φόρμα για να λαμβάνεις τα ενημερωτικά δελτία μας (newsletter):

Όταν συμπληρώνεις της φόρμα για να λαμβάνεις τα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) μας χορηγείς το email σου στο οποίο επιθυμείς να λαμβάνεις τα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters). Το email θα το χρησιμοποιήσουμε μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletters). Ανά πάσα στιγμή μπορείς να διακόψεις τη λήψη των ενημερωτικών δελτίων (newsletters).

Επιπλέον συλλέγουμε αυτόματα δεδομένα όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μας ή σχετικές υποσελίδες.

Τα προσωπικά δεδομένα σου που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι πάντοτε συναφή και πρόσφορα προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς εσάς και την εκτέλεση υπηρεσιών από τη DMU.

Με ποιον τρόπο συλλέγουμε τα δεδομένα σου;

Εσύ ο ίδιος γνωστοποιείς μόνος στην DMU τα περισσότερα από τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα όταν:

Πώς θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σου;

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σου:

Θα χρησιμοποιήσουμε το email σου, τον τηλέφωνο σου ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο επικοινωνίας μας έχεις γνωστοποιήσει, εγγράφως ή προφορικά, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σου και να σου παρέχουμε τις υπηρεσίες ή πληροφορίες που θα μας ζητήσεις. Επιπλέον, μπορούμε να σου απαντήσουμε με τον κατάλληλο τρόπο στα σχόλια ή/και απορίες σου.

Για να δημιουργήσουμε επαγγελματικές σχέσεις:

Αν είσαι ήδη πελάτης της DMU ή αν έχουμε εύλογο λόγο να θεωρούμε πως ίσως επιθυμείς να συνεργαστείς μαζί μας, τότε θα χρησιμοποιήσουμε το email σου, το τηλέφωνό σου ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο επικοινωνίας μας έχεις γνωστοποιήσει, εγγράφως ή προφορικά, προκειμένου να δημιουργήσουμε μία επαγγελματική σχέση, προωθώντας σου πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας και παρέχοντας ενημερώσεις που μπορεί να προκαλούν το προσωπικό ή επαγγελματικό σου ενδιαφέρον.

Για να εκδώσουμε αποδείξεις παροχής υπηρεσιών / τιμολόγια παροχής υπηρεσιών:

Αν είσαι πελάτης μας, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που απαιτούνται (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, επάγγελμα/ιδιότητα, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ) για να εκδώσουμε τις νόμιμες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών / τιμολόγια παροχής υπηρεσιών.

Για να σου παρέχουμε πληροφορίες:

Αν έχεις εγγραφεί στις ενημερώσεις μας (newsletter), θα χρησιμοποιήσουμε το email σου προκειμένου να σου στείλουμε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, τις πρόσφατες ανανεώσεις μας, τα τελευταία μας προϊόντα, και τα ερευνητικά μας αποτελέσματα.

Για αυτόματη επεξεργασία: 

Αν επισκεφτείς την ιστοσελίδα μας, πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά σου στην ιστοσελίδα θα τύχουν αυτόματης επεξεργασίας από cookies και υπηρεσίες τρίτων προσώπων προκειμένου να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τις προτιμήσεις σου και να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα.

Πώς αποθηκεύουμε τα προσωπικά σου δεδομένα;

Μας ενδιαφέρει ιδιαιτέρως η ασφάλεια των δεδομένων σου. Λαμβάνουμε όλα τα δυνατά μέτρα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των δεδομένων σου στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σου σε servers της DMU που ανήκουν σε τρίτα μέρη.

Τρίτα μέρη: Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των ευαίσθητων πληροφοριών σου, επιλέγουμε προσεκτικά τις υπηρεσίες τρίτων προσώπων που χρησιμοποιούμε. Χρησιμοποιούμε επιλεγμένες υπηρεσίες που μας διαβεβαιώνουν ότι έχουν συμμορφωθεί με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καθώς και την υπόλοιπη ισχύουσα νομοθεσία προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο email customers@dmu.gr με θέμα «Προσωπικά Δεδομένα» για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λήψη από μέρους μας των κατάλληλων μέτρων ασφαλείας.

Για πόσο χρόνο αποθηκεύουμε τα προσωπικά σου δεδομένα;

Τα προσωπικά σου δεδομένα θα παραμείνουν αποθηκευμένα μέχρι:

Και όποιο εκ των ανωτέρω συμβεί τελευταίο.

Γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων σε τρίτους

Η DMU δεν γνωστοποιεί τα προσωπικά σου δεδομένα σε τρίτους, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο για την ολοκλήρωση της εκτέλεσης  παροχής των υπηρεσιών που έχει αναλάβει για λογαριασμό σου.

Η DMU διαβιβάζει και γνωστοποιεί στις αρμόδιες φορολογικές Αρχές τα προσωπικά σου δεδομένα που απαιτούνται για την έκδοση των νόμιμων φορολογικών παραστατικών, δηλαδή για την έκδοση αποδείξεων παροχής υπηρεσιών / τιμολογίων παροχής υπηρεσιών (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, επάγγελμα / ιδιότητα, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ).

Τι δικαιώματα έχεις για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων;

Η DMU επιθυμεί να είναι σίγουρη πως γνωρίζεις με ακρίβεια όλα τα δικαιώματα που έχεις για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων. Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα:

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις από την DMU να σου χορηγήσει αντίγραφα των προσωπικών σου δεδομένων. Ίσως χρειαστεί να σου χρεώσουμε ένα μικρό ποσό για την υπηρεσία αυτή.

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις από την DMU να διορθώσει κάθε πληροφορία που θεωρείς πως είναι ανακριβής. Επιπλέον, έχεις το δικαίωμα να συμπληρώσεις τις πληροφορίες που θεωρείς πως είναι ελλιπείς.

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις από την DMU να διαγράψει τα προσωπικά σου δεδομένα, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν μπορούν να διαγραφούν τα προσωπικά σου δεδομένα εφόσον διατηρούμε ενεργή επαγγελματική σχέση και για 5 έτη μετά τη λήξη αυτής. Δεν μπορούν να διαγραφούν τα προσωπικά σου δεδομένα που περιλαμβάνονται στην έκδοση των νόμιμων φορολογικών παραστατικών.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις από την DMU να διαγράψει τα προσωπικά σου δεδομένα, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν μπορούν να διαγραφούν τα προσωπικά σου δεδομένα εφόσον διατηρούμε ενεργή επαγγελματική σχέση και για 5 έτη μετά τη λήξη αυτής. Δεν μπορούν να διαγραφούν τα προσωπικά σου δεδομένα που περιλαμβάνονται στην έκδοση των νόμιμων φορολογικών παραστατικών.

Δικαίωμα εναντίωσης:

Έχεις το δικαίωμα να εναντιωθείς στην επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων από την DMU, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων:

Έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις από την DMU να μεταφέρει τα προσωπικά σου δεδομένα, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Αν υποβάλλεις κάποιο αίτημα, έχουμε περιθώριο ενός μηνός να ανταποκριθούμε σε αυτό. Αν επιθυμείς να ασκήσεις κάποια από τα παραπάνω δικαιώματα σου, σε παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας στο email customers@dmu.gr με θέμα «Προσωπικά Δεδομένα».

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σου, το κινητό σου τηλέφωνο ή άλλες συσκευές όταν επισκέπτεσαι μία ιστοσελίδα και αναγνωρίζουν τη συσκευή σου σε επόμενες επισκέψεις. Αυτοί οι τύποι αρχείου επιτελούν διάφορες λειτουργίες όπως να συλλέξουν σταθερές διαδικτυακές πληροφορίες εισόδου καθώς και πληροφορίες για τη συμπεριφορά του επισκέπτη, να συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας σου στην Ιστοσελίδα, όπως επίσης και να προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι οι διαφημίσεις ή προσφορές που βλέπεις στο διαδίκτυο άπτονται των ενδιαφερόντων σου. Η απλή πλοήγηση στην Ιστοσελίδα της DMU προϋποθέτει την προηγούμενη αποδοχή των cookies από εσένα. Όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μας είναι πιθανόν να συλλέγουμε πληροφορίες για εσένα μέσω cookies ή άλλων αντίστοιχων τεχνολογιών.

Η χρήση της τεχνολογίας των cookies είναι απαραίτητη για να έχεις πρόσβαση στις λειτουργίες της Ιστοσελίδας της DMU, ωστόσο δεν κάνουμε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που αποθηκεύονται σε αυτά. Τα cookies μας δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς.

Σε περίπτωση αποτροπής εγκατάστασης ή/και διαγραφής αυτών αποδέχεστε ότι ενδέχεται να προκύψουν τεχνικά προβλήματα κατά την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ή /και να μην εμφανίζονται σωστά και ολοκληρωμένα το σύνολο των δεδομένων και των πληροφοριών της ιστοσελίδας μας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org

Στατιστικά στοιχεία ιστοσελίδας

Ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε για στατιστικούς λόγους ή προκειμένου να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, τις επισκέψεις σας και τη χρήση της ιστοσελίδας της DMU (πχ. τη διεύθυνση IP σας, τη γεωγραφική σας θέση, το πρόγραμμα περιήγησής σας, τον τρόπο ενημέρωσης για την ιστοσελίδα, τη διάρκεια της επίσκεψης και τον αριθμό προβολών της σελίδας κλπ).

Η DMU συλλέγει και επεξεργάζεται αυτού του είδους τις πληροφορίες καθώς και αυτές που προκύπτουν από τα cookies που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα για να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες της ιστοσελίδας, τόσο τεχνολογικά όσο και ως εμπειρία χρήστη, καθώς και για στατιστικούς σκοπούς.

Links σε ιστοσελίδες τρίτων

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει υπερσυνδέσμους (links) σε ιστοσελίδες ή υπηρεσίες τρίτων προσώπων, οι οποίες δεν ανήκουν ούτε ελέγχονται από την DMU. Η Πολιτική Απορρήτου μας έχει ισχύ μόνο σε ό,τι αφορά την ιστοσελίδα μας. Συνεπώς, σε περίπτωση που ακολουθήσεις ένα υπερσύνδεσμο (link) προς κάποια άλλη ιστοσελίδα σε συμβουλεύουμε να διαβάσεις τη δική τους Πολιτική Απορρήτου.

Μετάφραση – Ερμηνεία

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ενδέχεται να έχει μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες, εφόσον την έχουμε καταστήσει διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.

Συμφωνείτε ότι, σε περίπτωση διαφωνίας υπερισχύει το πρωτότυπο Ελληνικό κείμενο.

Τροποποιήσεις στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την αποκλειστική μας διακριτική ευχέρεια, να τροποποιούμε ή να αντικαθιστούμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή.

Οποιαδήποτε τροποποίηση της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου τίθεται σε ισχύ άμεσα, αμέσως μόλις δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα.

Προτείνουμε να επισκέπτεστε τακτικά την Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας μας προκειμένου να είστε πάντα ενήμερος για τυχόν τροποποιήσεις που γίνουν.

Εφόσον εξακολουθήσεις να περιηγείσαι ή να χρησιμοποιείς την ιστοσελίδα μας αφότου τυχόν τροποποιήσεις απέκτησαν ισχύ, συμφωνείς πως δεσμεύεσαι από τους αναθεωρημένους όρους. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείς με τους νέους όρους, συνολικά ή τμηματικά, σε παρακαλούμε να σταματήσεις να χρησιμοποιήσεις την ιστοσελίδα καθώς και τυχόν υπηρεσίες.

Πώς να επικοινωνήσεις με την αρμόδια Αρχή

Αν επιθυμείς να υποβάλλεις καταγγελία ή αν θεωρείς πως η DMU δεν ανταποκρίνεται στα αιτήματά σου σε ικανοποιητικό βαθμό, μπορείς να επικοινωνήσεις με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήραη οποία αποτελεί την αρμόδια αρχή ελέγχου, και η οποία εδρεύει στην Λ. Κηφισίας 1-3, ΤΚ 11523, Αθήνα (τηλ. +30 210 64 75 628 – email: complaints@dpa.gr).

 

Δημοσίευση: 22/05/2021

Τελευταία Ενημέρωση: 22/05/2021

DMU

Get In Touch

Help & Support

Terms & Policies

DMU

Service page under construction

The detailed service page is under construction and is coming soon. If you require assistance, please contact us by clicking here 

If you would like to be notified when it releases, you can subscribe to our newsletter below